Acteur Mads Mikkelsen komt naar Gent!

FACTS Comic Con verwelkomt Marvel- / Star Wars- / James Bond-ster op 6-7 april in Flanders Expo

De Belgische Comic Con FACTS is erin geslaagd om nog maar eens een grote Hollywood-ster naar Gent te brengen: niemand minder dan Mads Mikkelsen. Deze man is een wereldberoemde James Bond-villain, Marvel-booswicht, Star Wars-held en sympathieke seriemoordenaar in één pakket. Mads Mikkelsen zal te gast zijn op 6 en 7 april in Flanders Expo Gent, voor de Spring-editie van FACTS in 2019.

Fans van het Marvel Cinematic Universe en van Star Wars zullen deze man meteen herkennen als respectievelijk slechterik Kaecilius in Marvels blockbuster Doctor Strange en als Death Star-wetenschapper Galen Erso in Rogue One: A Star Wars Story.

Mads Mikkelsen zal eveneens altijd herinnerd worden voor zijn rol van Le Chiffre in Casino Royale, de tegenstander van dienst in die James Bond-film. Door zijn ijzige bluftalenten en huiveringwekkend gestaar zullen pokeravonden nooit meer dezelfde zijn.

Maar zelfs nog huiveringwekkender was Mads Mikkelsens vertolking van Dr. Hannibal Lecter in de recente tv-serie Hannibal. Samen met FACTS 2018-gast Gillian Anderson gaf hij het publiek bij elke aflevering een onvergetelijke gevoelensmix van angst en ontzag voor de kannibalistische seriemoordenaar.

We zijn nog niet aan het einde van zijn lange lijst epische rollen en vertolkingen. Hij was verder ook nog Draco in de film Clash of the Titans, Lucas in de puike thriller The Hunt, Tristan in Jerry Bruckheimers versie van King Arthur, en een ster in een heleboel andere films en series sinds 1996.

Mads Mikkelsen ontmoeten? Kom dan naar FACTS! Hij is te gast op FACTS Spring 2019, op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019, in Flanders Expo Gent. Hij zal er op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels. 

Anthony Audenaerd

Head of Media, FACTS

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be