Acteur Tom Hopper (Game of Thrones / Black Sails / The Umbrella Academy) komt naar Gent!

FACTS ontvangt nieuwe gast voor de Spring 2019-editie, op 6-7 april, in Flanders Expo Gent

Wanneer je Tom Hoppers acteercarrière erbij neemt, dan zie je dat hij als een pijl uit een boog door de acteurswereld geschoten is. Zeker wanneer je tot je 'humble beginnings' een topserie als Doctor Who mag rekenen en wanneer je deel hebt uitgemaakt van enorme producties als Game of Thrones, Black Sails en de recente Netflix-hitserie The Umbrella Academy. FACTS is dus vereerd om acteur Tom Hopper te mogen aankondigen als de volgende gast voor zijn Spring Edition, op zaterdag 6 en zondag 7 april in Flanders Expo, Gent.

Met een geboortedatum van 1985 ben je in de acteursgilde in principe nog altijd een benjamin, maar het traject van Tom Hopper is niets om je neus voor op te halen. Om maar een bloemlezing te geven van de grote producties waar hij al deel van uitmaakte: Game of ThronesDoctor Who, de zeer aangename 2008-serie MerlinBlack Sails en The Umbrella Academy, naast Ellen Page.

The Umbrella Academy is een nieuwe Netflix-hype, een adaptatie van de gelijknamige comicserie van Gerard Way en Gabriel Bá. Tom Hopper portretteert er op prachtige wijze Luther Hargreeves, alias Number 1 / Space Guy, de man met bovenmenselijke krachten. Het is alsof hij nooit iets anders gedaan heeft dan hoofdrollen te spelen.

Hij heeft natuurlijk ook al heel wat oefening achter de kiezen. Zo had hij een hoofdrol in Black Sails, waarin hij 4 seizoenen lang Billy Bones vertolkte. En ook in de serie Merlin, waarin hij van 2010 tot en met 2012 de bekende middeleeuwse ridder Sir Percival speelde.

In de enorme internationale productie Game of Thrones speelde hij bovendien in seizoen 7 overtuigend Dickon Tarly, de goedhartige broer van Samwell Tarly.

Wil je deze geweldige acteur ontmoeten? Kom dan op zaterdag 6 en zondag 7 april naar Flanders Expo Gent, voor FACTS Spring 2019. Tom Hopper zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op beide dagen van het FACTS-weekend.

Eveneens in de FACTS-line-up:

Anthony Audenaerd

Head of Media, Made in Asia

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be