Acteur Tom Hopper (Game of Thrones / Black Sails / The Umbrella Academy) komt naar Gent!

FACTS ontvangt nieuwe gast voor de Spring 2019-editie, op 6-7 april, in Flanders Expo Gent

Wanneer je Tom Hoppers acteercarrière erbij neemt, dan zie je dat hij als een pijl uit een boog door de acteurswereld geschoten is. Zeker wanneer je tot je 'humble beginnings' een topserie als Doctor Who mag rekenen en wanneer je deel hebt uitgemaakt van enorme producties als Game of Thrones, Black Sails en de recente Netflix-hitserie The Umbrella Academy. FACTS is dus vereerd om acteur Tom Hopper te mogen aankondigen als de volgende gast voor zijn Spring Edition, op zaterdag 6 en zondag 7 april in Flanders Expo, Gent.

Met een geboortedatum van 1985 ben je in de acteursgilde in principe nog altijd een benjamin, maar het traject van Tom Hopper is niets om je neus voor op te halen. Om maar een bloemlezing te geven van de grote producties waar hij al deel van uitmaakte: Game of ThronesDoctor Who, de zeer aangename 2008-serie MerlinBlack Sails en The Umbrella Academy, naast Ellen Page.

The Umbrella Academy is een nieuwe Netflix-hype, een adaptatie van de gelijknamige comicserie van Gerard Way en Gabriel Bá. Tom Hopper portretteert er op prachtige wijze Luther Hargreeves, alias Number 1 / Space Guy, de man met bovenmenselijke krachten. Het is alsof hij nooit iets anders gedaan heeft dan hoofdrollen te spelen.

Hij heeft natuurlijk ook al heel wat oefening achter de kiezen. Zo had hij een hoofdrol in Black Sails, waarin hij 4 seizoenen lang Billy Bones vertolkte. En ook in de serie Merlin, waarin hij van 2010 tot en met 2012 de bekende middeleeuwse ridder Sir Percival speelde.

In de enorme internationale productie Game of Thrones speelde hij bovendien in seizoen 7 overtuigend Dickon Tarly, de goedhartige broer van Samwell Tarly.

Wil je deze geweldige acteur ontmoeten? Kom dan op zaterdag 6 en zondag 7 april naar Flanders Expo Gent, voor FACTS Spring 2019. Tom Hopper zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op beide dagen van het FACTS-weekend.

Eveneens in de FACTS-line-up:

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Head of Media, Made in Asia
Anthony Audenaerd Head of Media, Made in Asia
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over Belgiƫ, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent