Actrice Rebecca Mader (Lost, Once Upon a Time) komt naar Gent!

Bekendmaking eerste voorjaarsgast van Belgische Comic Con FACTS

Actrice Rebecca Mader zakt op 4 en 5 april 2020 af naar Flanders Expo in Gent om er haar fans te ontmoeten. Ze is vooral bekend als het The Wizard of Oz-personage The Wicked Witch of the West in ABC's sprookjesserie Once Upon a Time en als Dr. Charlotte Lewis in de hitserie Lost.

De Engelse actrice Rebecca Mader begon haar carrière als reclamemodel in New York voor onder meer L'Oréal en Colgate, maar Hollywood zag al snel dat ze 'worth it' was om met haar 'pearly whites' in grotere projecten te schitteren.

De beslissende duw in haar film- en tv-carrière kwam er ongetwijfeld door haar passage in ABC's topserie Lost, waarin ze van 2008 tot en met 2010 te zien was als Dr. Charlotte Lewis.

Rebecca Mader is in features en in dragende rollen te zien in onder meer Marvels blockbuster Iron Man 3, The Devil Wears Prada, 30 Rock, Fringe en nog vele andere films en series.

Maar de rol die tot nu toe altijd in één adem met haar wordt genoemd, is die van The Wicked Witch of the West in ABC's sprookjesdrama Once Upon A Time (OUAT). Als de heerlijk slechte groene heks uit The Wizard of Oz wist ze van aan haar debuut in 2014 tot aan haar laatste aflevering in 2018 het publiek - dat ze 'Pretties' doopte - te betoveren met spetterende acteerprestaties en een prachtige zangstem. 

Actrice Rebecca Mader komt op zaterdag 4 en zondag 5 april naar FACTS, de Belgische Comic Con, in Flanders Expo Gent. Ze zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningsessies en grote vraag-en-antwoordshows op beide dagen van het weekend. Tickets en info op www.facts.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be