Actrice Teri Hatcher (Desperate Housewives) komt naar Gent! 

FACTS voegt 4e internationale acteur toe aan line-up

De hand schudden van Amerikaanse superster Teri Hatcher is eveneens in de ogen kijken van ‘Desperate Housewife’ Susan Mayer, Superman-geliefde Lois Lane, een Bond girl en een heleboel andere sterke personages in één. Wie die droom in het echt wil beleven, zet het Gentse popcultuurfestival FACTS met stip in de agenda, want op 6 en 7 april staat ze klaar voor haar fans in Flanders Expo Gent.

Niet alleen Cupido schiet raak op Valentijn, zo ook de Belgische comic con FACTS. Vandaag maakt dat evenement voor fans van films, series, games en andere popcultuur bekend dat de Amerikaanse actrice Teri Hatcher twee dagen lang haar fans komt begroeten in Flanders Expo. Op 6 en 7 april kan je met haar op de foto, een praatje slaan bij de handtekeningensessies, haar panel bijwonen en zelfs een selfie met haar nemen.

Teri Hatcher maakte internationaal furore als onder meer de ravissante Susan Mayer Delfino in Desperate Housewives, als Lois Lane in de 90’s-serie Lois & Clark: The New Adventures of Superman en als Paris Carver in de James Bond-film Tomorrow Never Dies, naast Pierce Brosnan. Haar debuut maakte ze in 1985 als Amy in de cult classic The Love Boat.

Hatcher vergezelt hiermee rijzende ster Mckenna Grace (Ghostbusters, The Handmaid’s Tale), Christopher Judge van Stargate SG-1 & God of War en Star Trek-actrice Marina Sirtis in de line-up van acteurs. Ook Vlaams jeugdboekenauteur Marc de Bel komt er zijn nieuwe De Kriegels-boek voorstellen op zaterdag 6 april.

Wil je Teri Hatcher graag in levenden lijve ontmoeten op FACTS, op 6-7 april, in Flanders Expo, Gent? Koop dan je toegangstickets en lees meer info via www.facts.be.

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event Director Heroes Belgium

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be