FACTS haalt Amanda Tapping (Stargate) naar België!

Stargate-soldaat Samantha Carter bezoekt FACTS Spring Edition 2017

Dinsdag 20 december 2016 — De Amerikaanse actrice, producer en regisseur Amanda Tapping is het best bekend als Samantha Carter in de Stargate SG-1-televisieserie en diens spin-offs. Al sinds 1997 vervult ze met glans de rol van die stoere en intelligente Stargate-soldaat, waarmee ze meteen een grote groep fans achter zich schaarde. Fans die FACTS nu extatisch zal maken met haar bezoek aan FACTS Spring Edition, ieders favoriete Belgische Comic Con.

Amanda Tapping is de laatste van de 5 voornaamste hoofdrolspelers uit Stargate SG-1 om haar opwachting te maken op FACTS. Richard Dean Anderson, Christopher Judge, Michael Shanks en Don S. Davis waren er al eerder te gast.

Amanda Tapping is verder ook nog bekend van haar rollen in onder andere de succesvolle series Supernatural (2012-2013; Naomi), Sanctuary (2007-2011; Dr. Helen Magnus), The X Files (1996; Carina Sayles) en ga zo maar door.

We zijn vereerd om de geweldige Amanda Tapping te mogen verwelkomen voor FACTS Spring Edition 2017. Amanda Tapping zal beschikbaar zijn voor Q&A’s, signeersessies en fotoshoots op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017, in Flanders Expo Gent.

Stargate: Ba'al gets owned.avi

Anthony Audenaerd Spokesperson at FACTS
Debby Willmsen Press Officer at Diamond & Pearls communications