FACTS verwelkomt Chewbacca!

FACTS verwelkomt Chewbacca!

Wijs, gesofisticeerd, ijzersterk en loyaal tot op het bot. En zowat de enige in het hele sterrenstelsel die elk onderdeel van de Millenium Falcon kent en kan herstellen. Chewbacca ziet er niet uit als een avonturenheld, maar hij is het wel. 

En hij komt naar FACTS 2015 op zaterdag 26 en zondag 27 september. Of beter: Peter Mayhew komt. Hij speelde Chewie al in de eerste trilogie van 77 tot 83, en komt nu weer terug in Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.  
Daarmee is hij een van slechts vier acteurs die in de drie trilogieën zal meegedaan hebben. Mayhew is een 2m21 lange Brit-became-American die algemeen bekend staat als een Star Wars purist (met een erg grote collectie kunst rond het thema).

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con spektakel in de Benelux. Elk jaar zakken meer dan 40.000 bezoekers af naar Flanders Expo in Gent om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys.
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans wat Kings Landing is voor Westeros.
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

 

 

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Press and Communication Coordinator, Con-fuse BVBA
Anthony Audenaerd Press and Communication Coordinator, Con-fuse BVBA
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent