FACTS verwelkomt Chewbacca!

FACTS verwelkomt Chewbacca!

Woensdag 26 augustus 2015 — Wijs, gesofisticeerd, ijzersterk en loyaal tot op het bot. En zowat de enige in het hele sterrenstelsel die elk onderdeel van de Millenium Falcon kent en kan herstellen. Chewbacca ziet er niet uit als een avonturenheld, maar hij is het wel. 

En hij komt naar FACTS 2015 op zaterdag 26 en zondag 27 september. Of beter: Peter Mayhew komt. Hij speelde Chewie al in de eerste trilogie van 77 tot 83, en komt nu weer terug in Star Wars: Episode VII - The Force Awakens.  
Daarmee is hij een van slechts vier acteurs die in de drie trilogieën zal meegedaan hebben. Mayhew is een 2m21 lange Brit-became-American die algemeen bekend staat als een Star Wars purist (met een erg grote collectie kunst rond het thema).

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con spektakel in de Benelux. Elk jaar zakken meer dan 40.000 bezoekers af naar Flanders Expo in Gent om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys.
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans wat Kings Landing is voor Westeros.
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

 

 

Star Wars: The Force Awakens Official Teaser #2

Anthony Audenaerd Press and Communication Coordinator at Con-fuse BVBA