Arrow-actrice Willa Holland is de nieuwste FACTS-gast

The O.C. / Gossip Girl-ster komt naar Gent in oktober!

Deze Amerikaanse actrice is wellicht het best bekend voor haar vertolking van Thea Queen / Speedy in CW's populaire Arrow-serie. U kent haar eveneens als Kaitlin Cooper in The O.C., als Agnes Andrews in Gossip Girl en als de stemactrice van Aqua in de Kingdom Hearts-reeks.

Willa Holland was al deel van de vaste Arrow-cast als Thea Queen, aka Speedy sinds de allereerste aflevering in 2012. Ze evolueerde van het verwende rijkeluiskindje in de vroege dagen van de show tot de vaardige superheldin in het iconische rode kostuum.

Willa Holland vergaarde naam en faam door haar acteerprestaties in de geliefde dramaserie The O.C., waar ze de rol van Kaitlin Cooper op zich nam. Hiermee baande ze zich een weg naar niet enkel haar rol in Arrow, maar ook naar heel wat (hoofd)rollen in vele andere films en series, waaronder Gossip Girl, Legion, Straw Dogs en Tiger Eyes.

Als stemactrice verzorgde ze eveneens de stem van het Kingdom Hearts-personage Aqua.

Willa Holland zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op zaterdag 19 en zondag 20 oktober, voor FACTS Fall 2019, in Flanders Expo Gent!

Willa Holland sluit zich hiermee aan bij twee andere bevestigde acteurs in de FACTS-gastenlijst:

  1. Matthew Lewis, alias Neville Longbottom / Marcel Lubbermans in Harry Potter
  2. Kristofer Hivju, alias Tormund Giantsbane in Game of Thrones

Tickets & info: www.facts.be

Debby Willmsen

Press Officer, Diamonds & Pearls Communications

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

[email protected]

www.facts.be