Charisma Carpenter strijkt neer op FACTS

De Amerikaanse actrice Charisma Carpenter, onder andere bekend van de Emmy-winnende reeks Buffy The Vampire Slayer, komt op 21 en 22 oktober naar FACTS in Flanders Expo.

In 1994 kreeg de toen 24-jarige Charisma Carpenter een klein rolletje in Baywatch, de beroemde serie over de kustwacht van Malibu. Drie jaar later volgde de grote doorbraak in Buffy The Vampire Slayer, waarin de Amerikaanse de rol van Cordelia Chase vertolkt. Met de populariteit van Buffy steeg ook die van Carpenter, want ook in de spin-off Angel kreeg ze een van de hoofdrollen.

Dat Carpenter haar tanden ook graag zet in werk dat niets met vampieren te maken heeft, bewees ze onder andere met haar rol in The Expendables. In die films is ze te zien als Lacy, de vrouw van Lee Christmas (Jason Statham). 

Op 21 en 22 oktober komt de Amerikaanse naar FACTS in Flanders Expo, waar fans haar kunnen ontmoeten en ze in panelgesprekken zal zitten. Eerder was onder andere ook al de komst van Stephen Amell (Arrow, The Flash) bekendgemaakt, nieuwe namen volgen binnenkort.

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event Director Heroes Belgium

Charisma Carpenter zal aanwezig zijn op FACTS, op zaterdag 21 en zondag 22 oktober, in Flanders Expo Gent.

Zij zal beschikbaar zijn voor vraag- en antwoordshows op het podium en voor fotoshoots en signeersessies. Voor tickets en meer info over dit popcultuurfestival, kijk op www.facts.be.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

[email protected]

www.facts.be