Dag 1 van FACTS Spring Edition was een succes!

De eerste dag van FACTS Spring Edition zit erop. De tienduizenden fans lieten zich van hun beste kant zien én reageerden positief op alle activiteiten, gasten en cosplay.

Dag 1 was dus al geslaagd, maar met dag 2 erbij zullen we pas helemaal achterblijven met een gevoel van gelukzaligheid. En ook met ongeloof dat het FACTS-moederschip planeet aarde alweer moet verlaten, op zoek naar nog meer moois om in oktober weer mee te nemen. 

Contacteer ons
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent