Darth Vader komt naar FACTS Spring Edition 2017

The Imperial March weerklinkt in Flanders Expo Gent!

Spencer Wilding ging al de geschiedenis in als de ‘nieuwe’ Darth Vader in Rogue One: a Star Wars Story en doet dat nu ook als officiële gast voor FACTS Spring Edition 2017. Wilding versterkt met zijn komst de stevige Star Wars-traditie van FACTS en verblijdt daarmee ongetwijfeld de brede Star Wars-fanbase die FACTS meermaals per jaar aandoet. 

Maar ook zonder mantel en masker is Spencer Wilding een ‘Force’ om rekening mee te houden. Hij is een robuuste kickbokser van twee meter lang die zijn atletisch voorkomen al meerdere malen gepast wist in te zetten voor rollen in blockbusterfilms en geweldige series.

Zo gaf deze Welshman onder meer gestalte aan de weerwolf in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), aan een iconische White Walker in Game of Thrones (2011), en aan een nijdige bewaker in Guardians of the Galaxy (2014). Wilding toonde verder ook zijn vechtkunsten in onder andere Batman Begins (2005), The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (2005) en Eragon (2006). Hij mocht verder ook nog Beowulf & Grendel (2005), The Golden Compass (2007), Doctor Who (2011-2013) en Pan (2015) toevoegen aan zijn cv.

Spencer Wilding zal beschikbaar zijn voor panels, signeersessies en fotoshootsessies op FACTS Spring Edition, op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017, in Flanders Expo Gent.

Tickets en info: FACTS.be

Anthony Audenaerd

Spokesperson, FACTS

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be