Darth Vader komt naar FACTS Spring Edition 2017

The Imperial March weerklinkt in Flanders Expo Gent!

Spencer Wilding ging al de geschiedenis in als de ‘nieuwe’ Darth Vader in Rogue One: a Star Wars Story en doet dat nu ook als officiële gast voor FACTS Spring Edition 2017. Wilding versterkt met zijn komst de stevige Star Wars-traditie van FACTS en verblijdt daarmee ongetwijfeld de brede Star Wars-fanbase die FACTS meermaals per jaar aandoet. 

Maar ook zonder mantel en masker is Spencer Wilding een ‘Force’ om rekening mee te houden. Hij is een robuuste kickbokser van twee meter lang die zijn atletisch voorkomen al meerdere malen gepast wist in te zetten voor rollen in blockbusterfilms en geweldige series.

Zo gaf deze Welshman onder meer gestalte aan de weerwolf in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004), aan een iconische White Walker in Game of Thrones (2011), en aan een nijdige bewaker in Guardians of the Galaxy (2014). Wilding toonde verder ook zijn vechtkunsten in onder andere Batman Begins (2005), The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy (2005) en Eragon (2006). Hij mocht verder ook nog Beowulf & Grendel (2005), The Golden Compass (2007), Doctor Who (2011-2013) en Pan (2015) toevoegen aan zijn cv.

Spencer Wilding zal beschikbaar zijn voor panels, signeersessies en fotoshootsessies op FACTS Spring Edition, op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017, in Flanders Expo Gent.

Tickets en info: FACTS.be

Contacteer ons
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over Belgiƫ, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent