David Hasselhoff komt naar FACTS!

Heeft ‘The Hoff’ eigenlijk nog een introductie nodig? Deze man had immers decennialang het wereldrecord Meest Bekeken Man op Televisie Ooit (ja, dat is een officiële Guinness World Record-titel) op zijn naam staan. De naam Hasselhoff alleen al is genoeg om iedereen die in de jaren ’80 een tv bezat een gil te ontlokken. En nu is het tijd om helemaal loos te gaan, want Mr. Baywatch en Mr. Knight Rider komen naar FACTS, beiden in éénzelfde pakketje...

Hij is het best bekend als Mitch Buchannon in Baywatch (1989-2000) en Michael Knight in Knight Rider (1982-’86), maar zijn lijst van professionele verdiensten is enorm. Soaps als The Young and The Restless (1980 - 2010) en Love Boat (1980-‘81), actiefilms als Nick Fury: Agent of Shield (1998), komedies als Dodgeball: A True Underdog Story (2004) en Click (2006) en zelfs animatiefilms als The SpongeBob SquarePants Movie (2004),… Het is een eer en genoegen om zo’n getalenteerde en veelzijdige acteur te gast te hebben op FACTS.

David Hasselhoff zal beschikbaar zijn voor Q&A’s, signeersessies en fotoshoots op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016, in Flanders Expo Gent! 

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Spokesperson, FACTS
Anthony Audenaerd Spokesperson, FACTS
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent