David Hasselhoff komt naar FACTS!

Heeft ‘The Hoff’ eigenlijk nog een introductie nodig? Deze man had immers decennialang het wereldrecord Meest Bekeken Man op Televisie Ooit (ja, dat is een officiële Guinness World Record-titel) op zijn naam staan. De naam Hasselhoff alleen al is genoeg om iedereen die in de jaren ’80 een tv bezat een gil te ontlokken. En nu is het tijd om helemaal loos te gaan, want Mr. Baywatch en Mr. Knight Rider komen naar FACTS, beiden in éénzelfde pakketje...

Hij is het best bekend als Mitch Buchannon in Baywatch (1989-2000) en Michael Knight in Knight Rider (1982-’86), maar zijn lijst van professionele verdiensten is enorm. Soaps als The Young and The Restless (1980 - 2010) en Love Boat (1980-‘81), actiefilms als Nick Fury: Agent of Shield (1998), komedies als Dodgeball: A True Underdog Story (2004) en Click (2006) en zelfs animatiefilms als The SpongeBob SquarePants Movie (2004),… Het is een eer en genoegen om zo’n getalenteerde en veelzijdige acteur te gast te hebben op FACTS.

David Hasselhoff zal beschikbaar zijn voor Q&A’s, signeersessies en fotoshoots op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016, in Flanders Expo Gent! 

Anthony Audenaerd

Spokesperson, FACTS

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be