FACTS brengt ‘Beauty’ EN ‘The Beast’ naar Gent!

Actrice Emilie de Ravin en 's werelds grootste springkasteel op FACTS Spring 2018!

De nieuwste aanwinsten voor het totaalspektakel van FACTS Spring 2018 zijn bekend: actrice Emilie de Ravin en het grootste springkasteel ter wereld!

EMILIE DE RAVIN
Allereerst hebben we Emilie de Ravin, de actrice die gestalte geeft aan Disney-prinses Belle in de ABC-serie Once Upon a Time. Deze ‘Beauty’ walst zich een weg naar Gent voor fotoshoots, signeersessies en panels.
Emilie de Ravin staat eveneens bekend als Claire Littleton in Lost, als Tess Harding in Roswell, als Brenda Carter in The Hills Have Eyes (2006) en ze deed mee aan heel wat andere films en series. 
Emilie de Ravin zal aanwezig zijn op zaterdag 7 en zondag 8 april in Flanders Expo, Gent.

THE BEAST 2.0
Als volgende attractie hebben we ‘The Beast’, het grootste opblaasbare obstakelparcours – oftewel: springkasteel - ter wereld!
Met zijn 272 meter, 6.000 kilogram en twee miljoen liter lucht, is dit monster zowel schrikwekkend als opwindend. 
In 2017 mocht FACTS The Beast al eens huisvesten en dat was een immens succes. Duizenden fans en cosplayers trachtten toen het monster te overwinnen.
In april 2018 keert het blijkbaar terug met hernieuwde Hydra-krachten. Nadat zijn kop eraf gekapt werd, groeiden er twee hoofden terug en zaten we plots met twee beesten.

Met andere woorden: The Beast is in twee gesplitst, om zo nog meer mensen een kans te geven dit magnifieke creatuur te verslaan tijdens het FACTS-weekend.

TICKETS & INFO
Fans die de Beauty willen ontmoeten en/of de The Beast-uitdaging willen aangaan, begeven zich het best naar FACTS Spring 2018, op zaterdag 7 en zondag 8 april in Flanders Expo, Gent. 

Tickets: www.facts.be/tickets

Contacteer ons
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 6-7 april 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent