FACTS brengt superster James McAvoy naar België

Ontmoet X-Men-, Split- en Wanted-ster in Flanders Expo op zaterdag 21 oktober

BRUSSEL - De Belgische comic con FACTS strikt als headliner de wereldberoemde acteur James McAvoy, bekend als onder meer Professor X uit de meest recente X-Men-blockbusters en voor M. Night Shyamalans Split en Glass, Atonement, Wanted, The Chronicles of Narnia, en zo veel meer. Hij zakt op zaterdag 21 oktober af naar Flanders Expo, waar je met hem op de foto kan, een handtekening kan scoren en kan luisteren naar zijn Q&A.

Sinds zijn passage als autodief Steve McBride in de Britse serie Shameless ging het hard voor McAvoy. Hij ontving internationale lof voor onder meer zijn vertolking van Professor Xavier in de superheldenfilm X-Men: First Class en de daaropvolgende X-Men-reeks, Victor Frankenstein in 2015 naast Daniel Radcliffe en de 23 persoonlijkheden van het hoofdpersonage in M. Night Shyamalans thriller Split.

Hij verscheen in de horrorfilm It: Chapter Two, de fantasy-film The Chronicles of Narnia, het historisch drama Atonement, de actiefilm Wanted, The Last King of Scotland, His Dark Materials, Atomic Blonde, en nog véél meer.

Dit multigenre-talent vergezelt dit weekend Arrow-held Stephen Amell, Harry Potters Mark Williams, Buffy-actrice Charisma Carpenter, Stargate SG-1-acteur Christopher Judge, Pirates of the Caribbean-ster Kevin McNally en Pokémon-introlied-zanger Jason Paige.

Wil je hem ontmoeten op zaterdag 21 oktober, in fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en grote Q&A? Check dan www.facts.be voor tickets en meer info!

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event Director Heroes Belgium

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be