FACTS verwelkomt Alfie Allen, Christopher Lloyd, Sylvester McCoy en Casper Van Dien in Flanders Expo, Gent.

Op zaterdag 26 en zondag 27 september vindt voor de 25ste keer FACTS plaats, een totaalbeleving voor liefhebbers van anime, comics, sciencefiction, films, tv-series en gaming.
Elk jaar kunnen bezoekers rekenen op indrukwekkende guest appearances van internationaal geroemde acteurs en actrices. Vandaag kondigt de organisatie haar vierde naam aan: Alfie Allen, bekend om zijn rol als Theon Greyjoy  in ‘Game of Thrones’.

Met deze naam belooft de line-up weer even geslaagd te worden als vorige jaren. Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Alfie Allen
Deze Britse acteur is bekend voor zijn rol als Theon Greyjoy in de razend populaire serie ‘Game of Thrones’. Alfie is de jongere broer van zangeres Lily Allen. Op haar debutalbum ‘Alright, Still’ staat een nummer over hem.

Christopher Lloyd
Christopher Lloyd is geboren in de Verenigde Staten en geroemd om zijn rol als Dr. Emmet Brown in de trilogie ‘Back to the Future’. Lloyd is al meer dan 40 jaar actief in de filmwereld en kon niet ontbreken aan het lijstje van bekende acteurs.

Sylvester McCoy
Een Schot in hart en nieren. Voordat hij acteur werd ging hij door het leven als Percy Smith, opgeleid tot priester, verkoper van verzekeringen en bodyguard van The Rolling Stones. Na onder andere meegespeeld te hebben in ‘Doctor Who‘ (de film en mini-serie) kreeg hij in 2012 de rol van Radagast te pakken in de trilogie ‘The Hobbit’.

Casper Van Dien
Casper groeide op in New Jersey in de ‘Van Dien Avenue’ (genoemd naar zijn over-over-grootvader). Later verhuisde hij naar Los Angeles om zijn acteercarrière na te streven. Zijn doorbraak kwam er na zijn hoofdrol in de sciencefiction film ‘Starship Troopers’.

Over FACTS
FACTS is het grootste Comic Con evenement in de Benelux. Vorig jaar verwelkomde de happening meer dan 40.000  bezoekers. Met 35%  meer  ruimte  en  meer  dan  300  standhouders belooft FACTS dit jaar groter te worden dan ooit. Tickets zijn te koop via www.facts.be.
 

 

 

Anthony Audenaerd

Press and Communication Coordinator

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be