FACTS verwelkomt Charmed-ster Shannen Doherty in Gent!

Actrice, producer en tv-regisseuse Shannen Doherty is wellicht het meest bekend als Prue Halliwell in de populaire heksenserie Charmed, waarin ze van 1998 tot en met 2001 het beste van zichzelf gaf. Ze had eveneens een hoofdrol in de beroemde tienerserie Beverly Hills, 90210, waarin ze Brenda Walsh vertolkte. Naast die twee legendarische series kon je Shannen Doherty ook nog zien schitteren in vele andere tv- en filmproducties.

Prue Halliwell – de rol van Shannen Doherty – is een van de drie originele heksenzusjes in de serie Charmed, die in de late jaren ‘90’s en begin jaren 2000 voor het eerst op het scherm te zien was. Shannen Doherty verliet de show na het derde seizoen, maar het lijdt geen twijfel dat zij – samen met Alyssa Milano en Holly Marie Combs – een van de redenen was voor het instant succes van Charmed. Doherty mocht zelfs enkele afleveringen van het tweede en derde seizoen regisseren. De zussen bleven ook lang na het einde van de serie op het tv-scherm te zien, met zeer frequente herhalingen op meerdere Belgische en internationale tv-zenders.

Met Brenda Walsh had Doherty op jonge leeftijd een vrouwelijke hoofdrol in de beroemde tienerserie Beverly Hills, 90210 te pakken, nog zo’n 90’s-klassieker. Ze verliet 's werelds bekendste postcode na seizoen 4, ook al was ze van in het begin al een duidelijke favoriet. Fans van de serie zullen blij zijn te horen dat er - voorlopig nog onofficieel - een nieuw seizoen in de steigers staat van deze geweldige reeks, mét de originele cast.

Maar ook de filmbusiness heeft van de talenten van Shannen Doherty kunnen genieten, in onder meer de films Heathers, Mallrats, Obsessed en Jailbreakers.

Shannen Doherty begon haar carrière als een kindsterretje in de vroege jaren ’80, in Little House on the Prairie en Our House. En nu, in haar volwassen leven, had ze haar eigen reality show, was ze een ideale presentatrice in menig tv-programma, schitterde ze als model én versloeg ze kanker. Met andere woorden: Shannen Doherty is een sterke vrouw met een dito persoonlijkheid.

Shannen Doherty zal te gast zijn op FACTS Spring 2019, op zaterdag 6 en zondag 7 april, in Flanders Expo Gent. Ze zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op beide dagen van het FACTS-weekend.

Anthony Audenaerd

Head of Media, FACTS

Lisa Van de Velde

Press Officer

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

[email protected]

www.facts.be