FACTS verwelkomt Ghostbuster Ernie Hudson

When there’s something strange in the neighborhood, who you gonna call?

Ernie Hudson, de vierde musketier van het Ghostbusterteam dat in 1984 de straten van New York City schoonveegde van spoken, geesten en een reusachtige marshmallow man.
In 1994 was hij te zien in de Amerikaanse fantasy action film 'The Crow' als sergeant Albrecht. 

Ernie was nog te zien in verschillende andere series als: Stargate, Once Upon a time, Bones, Transformers: Prime, Desperate Housewives, ... . 

Hij zal zowel op zaterdag 26 als zondag 27 september aanwezig zijn voor een Q&A-, foto- en handtekeningsessie. 

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con spektakel in de Benelux en vindt voor de 25ste keer plaats op zaterdag 26 en zondag 27 september in Flanders Expo, Gent. Elk jaar zakken meer dan 40.000 bezoekers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys.
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans wat Kings Landing is voor Westeros.
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Press and Communication Coordinator
Anthony Audenaerd Press and Communication Coordinator
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent