FACTS, Your Belgian Comic Con, landt bijna in Gent!

FACTS komt aangesneld als een Speeder Bike met Millennium Falcon-raketten! Dit weekend, op 2 en 3 april, zal Flanders Expo volledig omgetoverd worden tot een betere dimensie, waarin alles rond Fantasy, Animation, Comics, Toys en Sciencefiction op een voetstuk gezet wordt.

We krijgen veel internationale sterren over de vloer: Ray Park (Star Wars), Richard Dean Anderson (MacGyver / Stargate), Louise Brealey (Sherlock), Tom Wlaschiha (Game of Thrones) and Laurie Holden (The Walking Dead).

Ook onze Artist Alley zit tjokvol, met comicbookveteranen als Mike Collins, Matt Hollingsworth, Jae Lee, Tony Moore van The Walking Dead en vele anderen.

Wij hebben een van de grootste merchandisemarkten van de Benelux, met daarnaast een heleboel leuke activiteiten, waaronder lasertag, workshops, cosplaywedstrijden en zelfs speeddates!

Laat je verbazen door onze geweldige scènes, zoals Harry Potters Aragog, een Stargate, een enorme TIE Interceptor en AT-AT!

Met andere woorden: dit wordt een van de grootste fantasy- en scifi-evenementen van het jaar! Tenminste, tot aan de volgende FACTS in oktober, natuurlijk!

Mis dit niet en zeg het voort!

Contacteer ons
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over Belgiƫ, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent