FACTS, Your Belgian Comic Con, landt bijna in Gent!

FACTS komt aangesneld als een Speeder Bike met Millennium Falcon-raketten! Dit weekend, op 2 en 3 april, zal Flanders Expo volledig omgetoverd worden tot een betere dimensie, waarin alles rond Fantasy, Animation, Comics, Toys en Sciencefiction op een voetstuk gezet wordt.

We krijgen veel internationale sterren over de vloer: Ray Park (Star Wars), Richard Dean Anderson (MacGyver / Stargate), Louise Brealey (Sherlock), Tom Wlaschiha (Game of Thrones) and Laurie Holden (The Walking Dead).

Ook onze Artist Alley zit tjokvol, met comicbookveteranen als Mike Collins, Matt Hollingsworth, Jae Lee, Tony Moore van The Walking Dead en vele anderen.

Wij hebben een van de grootste merchandisemarkten van de Benelux, met daarnaast een heleboel leuke activiteiten, waaronder lasertag, workshops, cosplaywedstrijden en zelfs speeddates!

Laat je verbazen door onze geweldige scènes, zoals Harry Potters Aragog, een Stargate, een enorme TIE Interceptor en AT-AT!

Met andere woorden: dit wordt een van de grootste fantasy- en scifi-evenementen van het jaar! Tenminste, tot aan de volgende FACTS in oktober, natuurlijk!

Mis dit niet en zeg het voort!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be