Game of Thrones' Isaac Hempstead-Wright komt naar FACTS!

Bran Stark vervolledigt de line-up van FACTS Spring 2018

Koning Winter heeft het land verlaten, maar het spel der koningen kan gewoon verdergaan op FACTS met onze nieuwe gast: Isaac Hempstead-Wright – alias Brandon Stark van Game of Thrones.

Hoewel hij met heel wat talent geacteerd heeft in de Britse horrorfilm The Awakening, kunnen we veilig stellen dat de échte grote doorbraak van Isaac Hempstead-Wright er kwam met de HBO-hitserie Game of Thrones. Hempstead-Wright was slechts 12 jaar toen hij in seizoen 1 ten tonele kwam als Brandon Stark, maar zijn vaardigheden zorgden er al vanaf de allereerste aflevering voor dat menig kijker Bran Stark in het hart sloot. 

En nu, zeven jaar later, kijken we nog steeds uit naar hoe het hem zal vergaan in diezelfde serie, om maar te zwijgen van wat seizoen 8 ons in zijn geheel zal brengen in 2019.

Naast Game of Thrones kan je Isaac Hempstead-Wright ook zien schitteren in de crime thriller Closed Circuit en in de animatiefilm The Boxtrolls, waarin hij de stem van ‘Eggs’ verzorgt.

Isaac Hempstead-Wright is te gast op FACTS Spring 2018, op zaterdag 7 en zondag 8 april, in Flanders Expo, Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.

Contacteer ons
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over Belgiƫ, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent