Game of Thrones' Isaac Hempstead-Wright komt naar FACTS!

Bran Stark vervolledigt de line-up van FACTS Spring 2018

Koning Winter heeft het land verlaten, maar het spel der koningen kan gewoon verdergaan op FACTS met onze nieuwe gast: Isaac Hempstead-Wright – alias Brandon Stark van Game of Thrones.

Hoewel hij met heel wat talent geacteerd heeft in de Britse horrorfilm The Awakening, kunnen we veilig stellen dat de échte grote doorbraak van Isaac Hempstead-Wright er kwam met de HBO-hitserie Game of Thrones. Hempstead-Wright was slechts 12 jaar toen hij in seizoen 1 ten tonele kwam als Brandon Stark, maar zijn vaardigheden zorgden er al vanaf de allereerste aflevering voor dat menig kijker Bran Stark in het hart sloot. 

En nu, zeven jaar later, kijken we nog steeds uit naar hoe het hem zal vergaan in diezelfde serie, om maar te zwijgen van wat seizoen 8 ons in zijn geheel zal brengen in 2019.

Naast Game of Thrones kan je Isaac Hempstead-Wright ook zien schitteren in de crime thriller Closed Circuit en in de animatiefilm The Boxtrolls, waarin hij de stem van ‘Eggs’ verzorgt.

Isaac Hempstead-Wright is te gast op FACTS Spring 2018, op zaterdag 7 en zondag 8 april, in Flanders Expo, Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be