Game of Thrones-ster Kristofer Hivju (Tormund) komt naar België!

FACTS, de Belgische Comic Con, onthult eerste gast van Oktober-editie

De Noorse acteur Kristofer Hivju komt naar FACTS Fall 2019, op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in Flanders Expo Gent. Hij is het best bekend voor zijn rollen in Game of Thrones, Fast & Furious 8, Beck, Turist en After Earth.

Met zijn Game of Thrones-personage Tormund Giantsbane werd Hivju bijna meteen een wereldwijde favoriet, terwijl hij zich al meppend, bluffend en kopstotend een weg baande van seizoen 3 tot aan de allerlaatste aflevering.

Hollywood merkte algauw zijn acteertalenten op en gaf hem de kans om te schitteren in onder meer The Fate of the Furious (alias Fast & Furious 8) als Rhodes, de rechterhand van Charlize Therons personage. Hij leverde eveneens een prachtprestatie als de Security Chief in M. Night Shyamalans After Earth, waarin hij zowel indruk maakte met dialogen als met monologen.

Hij mag vandaag dan vooral wereldfaam vergaard hebben door zijn Game of Thrones-passage, maar Kristofer Hivju was daarnaast ook al een beroemdheid in de Scandinavische regio. Met hoofdrollen in - onder andere - de films Operation North PoleTurist en de binnenkort te verschijnen TWIN, alsook in de geweldige krimiserie Beck, zijn we zeker dat we het laatste van deze acteur nog lang niet gezien hebben.

Kristofer Hivju is de eerste gastacteur van FACTS Fall 2019, op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in Flanders Expo Gent. Hij zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op beide dagen.

Meer info op www.facts.be/nl

Anthony Audenaerd

Head of Media, FACTS

Debby Willmsen

Press Officer, Diamonds & Pearls Communications

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be