Game of Thrones-ster Tom Wlaschiha komt naar FACTS Spring Edition!

Onze gebeden aan de ‘Many-Faced God’ zijn verhoord, want Tom Wlaschiha, alias Jaqen H’ghar van Game of Thrones, komt naar FACTS Spring Edition.

Tom Wlaschiha (°20 juni 1973) is het best bekend voor zijn rol als de professionele moordenaar *slash* cultleider *slash* verdomd mysterieuze dunne man met een allergie voor glimlachen van Game of Thrones, die Arya Stark tracht te leren om ‘niemand’ te worden in het Huis van Zwart en Wit.

Deze Duitser met Tsjechische roots had ook een belangrijke rol in de gerenommeerde, Europese tv-serie Crossing Lines (2013), als rechercheur Sebastian Berger, en in prachtige films als Resistance (2011). Tom had verder ook rollen in Hollywoodfilms als Enemy at the Gates (2001), Valkyrie (2008) en Rush (2013).

Kom hem mee verwelkomen in België op FACTS Spring Edition op 2 en 3 april! Valar Morghulis.

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con-spektakel in de Benelux en vindt voor de 26ste keer plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo, Gent. Elke editie zakken meer dan 45.000 liefhebbers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans, zoals één van onze bezoekers het zelf verwoordde, “not just a convention, it’s our special dimension!”
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Anthony Audenaerd

Sales and Marketing Coordinator

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be