Game of Thrones-ster Tom Wlaschiha komt naar FACTS Spring Edition!

Onze gebeden aan de ‘Many-Faced God’ zijn verhoord, want Tom Wlaschiha, alias Jaqen H’ghar van Game of Thrones, komt naar FACTS Spring Edition.

Tom Wlaschiha (°20 juni 1973) is het best bekend voor zijn rol als de professionele moordenaar *slash* cultleider *slash* verdomd mysterieuze dunne man met een allergie voor glimlachen van Game of Thrones, die Arya Stark tracht te leren om ‘niemand’ te worden in het Huis van Zwart en Wit.

Deze Duitser met Tsjechische roots had ook een belangrijke rol in de gerenommeerde, Europese tv-serie Crossing Lines (2013), als rechercheur Sebastian Berger, en in prachtige films als Resistance (2011). Tom had verder ook rollen in Hollywoodfilms als Enemy at the Gates (2001), Valkyrie (2008) en Rush (2013).

Kom hem mee verwelkomen in België op FACTS Spring Edition op 2 en 3 april! Valar Morghulis.

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con-spektakel in de Benelux en vindt voor de 26ste keer plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo, Gent. Elke editie zakken meer dan 45.000 liefhebbers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans, zoals één van onze bezoekers het zelf verwoordde, “not just a convention, it’s our special dimension!”
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Sales and Marketing Coordinator
Anthony Audenaerd Sales and Marketing Coordinator
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent