Lana Parrilla (Once Upon a Time / 24 / Spin City) bezoekt Gent!

OUAT-ster Lana Parrilla komt naar FACTS Spring 2019, op 6-7 april, in Flanders Expo

Lana Parrilla is het best bekend als Regina Mills, alias Evil Queen, in ABC’s populaire sprookjesdrama Once Upon a Time. Deze actrice had eveneens terugkerende rollen in vele andere hitseries, waaronder 24, Michael J. Fox’ Spin City en meer.

Het is moeilijk om een slechterik te vinden die even sympathiek en aangrijpend is als Lana Parrilla's Evil Queen. Ze veroverde probleemloos het kleine scherm door haar verschijning in het sprookjesdrama Once Upon a Time, dat liep van 2011 tot en met 2018. Om een idee te geven van hoe succesvol haar passage was: Lana Parrilla won meerdere awards voor deze rol, waaronder tweemaal de 'Best Villain Award' van TV Guide en een ALMA Award voor 'Outstanding TV Actress'.

Vóór Once Upon a Time had Lana Parrilla eveneens veel terugkerende rollen in andere hitseries. Zo was ze onder meer Sarah Gavin in de wereldberoemde serie 24, Angie Ordonez in Spin City, Teresa Ortiz in Boomtown, Nina Schaefer in Windfall, Trina Decker in Swingtown, Greta in Lost en schitterde ze in heel wat andere producties.

En nu komt Lana Parrilla naar FACTS Spring 2019, op 6-7 april, in Flanders Expo, Gent. Ze zal er op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels.

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Head of Media, FACTS
Anthony Audenaerd Head of Media, FACTS
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over Belgiƫ, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent