Lana Parrilla (Once Upon a Time / 24 / Spin City) bezoekt Gent!

OUAT-ster Lana Parrilla komt naar FACTS Spring 2019, op 6-7 april, in Flanders Expo

Lana Parrilla is het best bekend als Regina Mills, alias Evil Queen, in ABC’s populaire sprookjesdrama Once Upon a Time. Deze actrice had eveneens terugkerende rollen in vele andere hitseries, waaronder 24, Michael J. Fox’ Spin City en meer.

Het is moeilijk om een slechterik te vinden die even sympathiek en aangrijpend is als Lana Parrilla's Evil Queen. Ze veroverde probleemloos het kleine scherm door haar verschijning in het sprookjesdrama Once Upon a Time, dat liep van 2011 tot en met 2018. Om een idee te geven van hoe succesvol haar passage was: Lana Parrilla won meerdere awards voor deze rol, waaronder tweemaal de 'Best Villain Award' van TV Guide en een ALMA Award voor 'Outstanding TV Actress'.

Vóór Once Upon a Time had Lana Parrilla eveneens veel terugkerende rollen in andere hitseries. Zo was ze onder meer Sarah Gavin in de wereldberoemde serie 24, Angie Ordonez in Spin City, Teresa Ortiz in Boomtown, Nina Schaefer in Windfall, Trina Decker in Swingtown, Greta in Lost en schitterde ze in heel wat andere producties.

En nu komt Lana Parrilla naar FACTS Spring 2019, op 6-7 april, in Flanders Expo, Gent. Ze zal er op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels.

Anthony Audenaerd

Head of Media, FACTS

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be