Laurie Holden, Andrea van The Walking Dead, komt naar FACTS!

Maandag 14 maart 2016 — Al wie haar al in actie gezien heeft, weet het: de ravissante Laurie Holden is het toonbeeld van een alfavrouw, zowel in filmzalen als op uw kijkkast thuis.

Ze is wellicht het best bekend als Michonnes onbevreesde boezemvriendin Andrea Harrison in de The Walking Dead-serie (2010), een charmante vrouw die als geen ander weet hoe ze met vuurwapens moet omgaan en slechts een handjevol gereedschap nodig heeft om zich een weg doorheen een horde zombies te kappen. Haar enige zwakte bleek haar boontje voor gestoorde alfamannetjes. En zelfs dat kan je haar niet helemaal kwalijk nemen. Laurie won voor deze rol trouwens een Satellite Award in 2012 en een Saturn Award in 2013.

Verder gaf ze ook gestalte aan andere stoere vrouwen, waaronder de Syndicate-agente Marita Covarrubias in X-Files (1996-2002), Debbie McIlvane in Fantastic Four (2005), de doortastende politievrouw in Cybil Bennett in de Silent Hill-film(2006), Amanda Dunfrey in Stephen Kings The Mist (2007) en Adele in Dumb and Dumber To (2014).

Het is een eer om de geweldige Laurie Holden als een gast voor FACTS Spring Edition te mogen ontvangen.

Laurie Holden zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, Q&A-panels en signeersessies op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016.

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con-spektakel in de Benelux en vindt voor de 26ste keer plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo, Gent. Elke editie zakken meer dan 45.000 liefhebbers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans, zoals één van onze bezoekers het zelf verwoordde, “not just a convention, it’s our special dimension!”
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Andrea Walking Dead