Laurie Holden, Andrea van The Walking Dead, komt naar FACTS!

Al wie haar al in actie gezien heeft, weet het: de ravissante Laurie Holden is het toonbeeld van een alfavrouw, zowel in filmzalen als op uw kijkkast thuis.

Ze is wellicht het best bekend als Michonnes onbevreesde boezemvriendin Andrea Harrison in de The Walking Dead-serie (2010), een charmante vrouw die als geen ander weet hoe ze met vuurwapens moet omgaan en slechts een handjevol gereedschap nodig heeft om zich een weg doorheen een horde zombies te kappen. Haar enige zwakte bleek haar boontje voor gestoorde alfamannetjes. En zelfs dat kan je haar niet helemaal kwalijk nemen. Laurie won voor deze rol trouwens een Satellite Award in 2012 en een Saturn Award in 2013.

Verder gaf ze ook gestalte aan andere stoere vrouwen, waaronder de Syndicate-agente Marita Covarrubias in X-Files (1996-2002), Debbie McIlvane in Fantastic Four (2005), de doortastende politievrouw in Cybil Bennett in de Silent Hill-film(2006), Amanda Dunfrey in Stephen Kings The Mist (2007) en Adele in Dumb and Dumber To (2014).

Het is een eer om de geweldige Laurie Holden als een gast voor FACTS Spring Edition te mogen ontvangen.

Laurie Holden zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, Q&A-panels en signeersessies op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016.

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con-spektakel in de Benelux en vindt voor de 26ste keer plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo, Gent. Elke editie zakken meer dan 45.000 liefhebbers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans, zoals één van onze bezoekers het zelf verwoordde, “not just a convention, it’s our special dimension!”
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be