Legendarische actieheld Danny Trejo komt naar Gent!

Belgische comic con voegt Machete-acteur toe aan line-up

Op zaterdag 2 en zondag 3 april 2022 gaat de voorjaarseditie van FACTS van start, de grootste en oudste comic con van ons land. Op de acteurs-gastenlijst pronken alvast Natalia Tena (Harry Potter / Game of Thrones), Jacob Bertrand en Peyton List van de Netflix-serie Cobra Kai en Suits-acteur Rick Hoffman, alias 'Louis Litt'. En vandaag kwam daar de opvallende naam Danny Trejo bij, de gevangene die uitgroeide tot wereldberoemde actieheld.

Wie fan is van schromeloze actiefilms en -series kan in zijn catalogus van de afgelopen 35 jaar zonder moeite een rondje 'spot Danny Trejo' spelen. Deze karakterkop heeft immers al een bloemlezing om U tegen te zeggen. Hij valt op in elke productie, van grote rollen in onder meer de Machete-reeks, Bad Ass en de From Dusk Till Dawn-filmserie, tot cameo's en klinkende bijrollen in Desperado, Con Air, Sons of Anarchy, The Flash, The Book of Boba Fett, Breaking Bad en xXx, om er maar een paar te noemen. 

Verder doet hij ook al decennialang stemmenwerk voor animatie en games, waaronder King of the Hill, Fallout: New Vegas, Grand Theft Auto: Vice City en Rick & Morty.

Danny Trejo is hiermee de vijfde acteur in de line-up van de voorjaarseditie van FACTS, naast Natalia Tena (Harry Potter / Game of Thrones), Rick Hoffman (Suits) en het Cobra Kai-duo Jacob Bertrand en Peyton List. Check hier de acteur-line-up tot nu toe.

Verder heeft deze comic con ook een sterke gastenlijst van internationale Marvel- en DC-artiesten. Check hier de volledige Artist Alley-lijst.

Danny Trejo zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en grote Q&A shows. Voor tickets & info, surf naar www.facts.be.

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event Director Heroes Belgium

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be