Marvel-ster Michael Rooker komt naar België!

Yondu in Guardians of the Galaxy / Merle Dixon in The Walking Dead

De Belgische comic con FACTS pakt uit met een extra headliner van jewelste: de Amerikaanse acteur Michael Rooker. Alias Yondu in Marvels Guardians of the Galaxy Vol. 1 en 2, Merle Dixon in The Walking Dead, Savant in The Suicide Squad, Clyde Dutton in Netflix' Love and Monsters en nog veel meer. Michael Rooker zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent.

Het FACTS-Woud vuurt Ravager-vuurwerk af, want Yondu Udonta is neergedaald vanuit het sterrenfirmament. Michael Rooker werd enorm populair na zijn geweldige vertolkingen in Guardians of the Galaxy & Guardians of the Galaxy Vol. 2, maar ook daarvoor was hij al een grote naam. Hij hielp AMC's The Walking Dead sterk te beginnen in 2010, met de boeiende schurkenrol van Merle Dixon en een verrassende, gevierde terugkeer in latere seizoenen.

Michael Rooker timmert al sinds 1986 aan de weg in het acteurswezen en blijft ook de laatste jaren schitteren, als Savant in de DCEU-film The Suicide Squad uit 2021, als Buddy in Fast & Furious 9, als Grant Grant in de horrorfilm Slither, als Clyde Dutton in Love and Monsters van Netflix en nog veel meer. 

Michael Rooker is hiermee de zevende en wellicht laatste acteur in de line-up van de voorjaarseditie van FACTS, naast

Check hier de acteur-line-up tot nu toe.

Verder heeft deze comic con ook een sterke gastenlijst van internationale Marvel-, DC- en Europese striptekenaars. Check hier de volledige Artist Alley-lijst.

Michael Rooker zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningsessies en grote vraag-en-antwoordshows. Voor tickets & info, surf naar www.facts.be.

 

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event Director Heroes Belgium

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

[email protected]

www.facts.be