Marvels Thor: Ragnarok in avant-première op FACTS!

Kinepolis opent pop-upcinema op Belgische Comic Con voor exclusieve screening van Marvels ‘Thor: Ragnarok’

The Walt Disney Company, Marvel, Kinepolis en FACTS slaan de handen in elkaar om de nationale avant-première van Thor: Ragnarok op FACTS te organiseren. Deze vertoning is een unicum: voor het eerst vindt zo’n exclusieve screening plaats op een Belgische Comic Con in plaats van in de reguliere cinemazalen, waar de film vanaf 25 oktober op de affiche zal staan.

Op FACTS zal de film reeds uitzonderlijk op zaterdag 21 en zondag 22 oktober te zien zijn in een pop-upcinema van Kinepolis.

 “Op die manier willen we deze nieuwe Marvel-film de spectaculaire intrede geven die hij verdient”, aldus Serge Van Eyck, General Manager Walt Disney Studios Motion Pictures, de filmdistributeur van onder andere Marvel-titels zoals The Avengers, Iron Man en Guardians of the Galaxy.

 “Thor: Ragnarok heeft al van bij de eerste vermelding heel wat fans zéér enthousiast gemaakt en dat gevoel groeide met elke trailer. Met het debuut van enkele comicpersonages in dit filmuniversum, de sterke acteerprestaties én de bijzondere setting zijn we ervan overtuigd dat deze voorstelling een unieke ervaring wordt. Bovendien denken we dat FACTS, als Belgiës grootste conventie voor Marvel-fans, hiervoor de ideale locatie is.”

Bij deze exclusieve filmvoorstelling zal ook Hollywood-acteur Karl Urban de gasten verwelkomen en Thor: Ragnarok inleiden. Hij is in de prent te bewonderen als het personage ‘Skurge’ en is verder het hele weekend lang te gast op FACTS. In de film schitteren eveneens de personages Thor (Chris Hemsworth), Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) en Hulk (Mark Ruffalo).

“We vinden het als grote Marvel-fanaten én als organisatoren van FACTS echt geweldig dat we dit spektakel naar de fans kunnen brengen”, zegt FACTS-woordvoerder Anthony Audenaerd. “We doen er elke editie alles aan om zo veel mogelijk fans de beste tijd van hun leven te geven, maar deze actie is toch de kers op de taart.”

De pop-upcinema van Kinepolis opent de deuren op 21 en 22 oktober in de Flanders Expo-hallen, voor twee exclusieve vertoningen van ‘Thor: Ragnarok’. “We wilden meteen meewerken aan dit succesverhaal”, aldus Tom Dhaenens, Product Manager bij Kinepolis. “300 genodigden per dag zullen de film in avant-première zien op een locatie die Marvel ademt. Het wordt een unieke filmervaring voor alle 600 kijklustigen!”

Nog meer goed nieuws! Enkele FACTS-bezoekers kunnen, middels een wedstrijd tijdens het evenement zelf, nog tickets bemachtigen voor één van de twee avant-premières. Wie kans wil maken om erbij te zijn, zal zich dus op zaterdag 21 en zondag 22 oktober naar Flanders Expo in Gent moeten reppen.

©2017 MARVEL 

Contacteer ons
Marie-Elise Schotborgh Press, PR & Events Supervisor, The Walt Disney Company
Charlotte Marron Walkie Talkie voor Kinepolis
Marie-Elise Schotborgh Press, PR & Events Supervisor, The Walt Disney Company
Charlotte Marron Walkie Talkie voor Kinepolis
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent