Ray Park (Darth Maul) flikflakt naar FACTS Spring Edition!

Vrijdag 5 februari 2016 — Onze eerste ster is Darth Maul van Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, de moordzuchtige, demon-achtige duellist met de dubbele lightsaber. Achter het rood-zwarte ‘masker’ schuilt Ray Park, een Schotse vechtkunstenaar, gymnast en acteur die geschoold is in Wushu. Dat wordt dus een spectaculaire mix van coole anekdotes en verhalen over halsbrekende stunts. 

Park speelde onder andere ook Toad in X-Men (2000), Snake Eyes in G.I. Joe: Retaliation (2013) en G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) en was eveneens stuntcoördinator en acteur (Reptile, Baraka) in Mortal Kombat: Annihilation (1997). Hij speelde ook Edgar in Heroes (2010).

Hij zal op zaterdag en zondag tijdens FACTS Spring Edition beschikbaar zijn voor een panel, een handtekeningensessie en fotoshoots. 

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con-spektakel in de Benelux en vindt voor de 26ste keer plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo, Gent. Elke editie zakken meer dan 45.000 liefhebbers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans, zoals één van onze bezoekers het zelf verwoordde, “not just a convention, it’s our special dimension!”
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Darth Maul (Ray Park) Fight Scenes - Star Wars