Ray Park (Darth Maul) flikflakt naar FACTS Spring Edition!

Onze eerste ster is Darth Maul van Star Wars: Episode I – The Phantom Menace, de moordzuchtige, demon-achtige duellist met de dubbele lightsaber. Achter het rood-zwarte ‘masker’ schuilt Ray Park, een Schotse vechtkunstenaar, gymnast en acteur die geschoold is in Wushu. Dat wordt dus een spectaculaire mix van coole anekdotes en verhalen over halsbrekende stunts. 

Park speelde onder andere ook Toad in X-Men (2000), Snake Eyes in G.I. Joe: Retaliation (2013) en G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) en was eveneens stuntcoördinator en acteur (Reptile, Baraka) in Mortal Kombat: Annihilation (1997). Hij speelde ook Edgar in Heroes (2010).

Hij zal op zaterdag en zondag tijdens FACTS Spring Edition beschikbaar zijn voor een panel, een handtekeningensessie en fotoshoots. 

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con-spektakel in de Benelux en vindt voor de 26ste keer plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo, Gent. Elke editie zakken meer dan 45.000 liefhebbers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans, zoals één van onze bezoekers het zelf verwoordde, “not just a convention, it’s our special dimension!”
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Contacteer ons
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent