Richard Dean Anderson, aka MacGyver / Stargates Jack O’Neill, komt naar FACTS!

Richard Dean Anderson is de held van velen. En met goede redenen ook.

Hij is de man die waarschijnlijk uit Alcatraz en Guantanamo kan ontsnappen met enkel een paperclip en een nat papieren zakdoekje. 

Hij is ook de man die zelfs tegenover intimiderende aliens in de verre oorden voorbij de Stargate het hoofd koel weet te houden.

Gestalte geven aan de coole, Zwitsers-zakmes-minnende geheimagent Angus MacGyver en aan de bijdehante Stargate-soldaat Jack O’Neill, is een grote prestatie. En je zal zien dat hij in het echte leven net zo charmant is als de twee personages samen.

Richard speelde ook Ernest Pratt / Nicodemus Legend in de western-sci-fi-serie Legend (1995), David Smith in Fairly Legal (2011) en had vele andere rollen in allerhande films en series.

Het is een eer om de geweldige Richard Dean Anderson te mogen verwelkomen als gast op FACTS Spring Edition.

Richard Dean Anderson zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, Q&A-panels en signeersessies op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016.

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con-spektakel in de Benelux en vindt voor de 26ste keer plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo, Gent. Elke editie zakken meer dan 45.000 liefhebbers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans, zoals één van onze bezoekers het zelf verwoordde, “not just a convention, it’s our special dimension!”
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

Contacteer ons
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent