Richard Dean Anderson, aka MacGyver / Stargates Jack O’Neill, komt naar FACTS!

Vrijdag 11 maart 2016 — Richard Dean Anderson is de held van velen. En met goede redenen ook.

Hij is de man die waarschijnlijk uit Alcatraz en Guantanamo kan ontsnappen met enkel een paperclip en een nat papieren zakdoekje. 

Hij is ook de man die zelfs tegenover intimiderende aliens in de verre oorden voorbij de Stargate het hoofd koel weet te houden.

Gestalte geven aan de coole, Zwitsers-zakmes-minnende geheimagent Angus MacGyver en aan de bijdehante Stargate-soldaat Jack O’Neill, is een grote prestatie. En je zal zien dat hij in het echte leven net zo charmant is als de twee personages samen.

Richard speelde ook Ernest Pratt / Nicodemus Legend in de western-sci-fi-serie Legend (1995), David Smith in Fairly Legal (2011) en had vele andere rollen in allerhande films en series.

Het is een eer om de geweldige Richard Dean Anderson te mogen verwelkomen als gast op FACTS Spring Edition.

Richard Dean Anderson zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, Q&A-panels en signeersessies op zaterdag 2 en zondag 3 april 2016.

OVER FACTS
FACTS is het grootste Comic Con-spektakel in de Benelux en vindt voor de 26ste keer plaats op zaterdag 2 en zondag 3 april in Flanders Expo, Gent. Elke editie zakken meer dan 45.000 liefhebbers af naar FACTS om er twee dagen de échte wereld te verruilen voor die van Fantasy, Comics, Action Heroes, Games, Anime en Toys
Met meer dan driehonderd standhouders, tientallen internationale sterren en een unieke Cosplay-wedstrijd is FACTS voor de Europese Fantasy-fans, zoals één van onze bezoekers het zelf verwoordde, “not just a convention, it’s our special dimension!”
Voor meer aankondigingen, nieuws en tickets: www.facts.be

MacGyver Theme Song

MacGyver
Stargate