Sean Astin (Samwise Gamgee) komt naar FACTS!

Sean Astin kent u het best als Samwise Gamgee, de trouwe hobbit-compagnon van Frodo uit de originele The Lord of the Rings-filmtrilogie. Als hoofdrolspeler in een van de meest gevierde fantasyfilms van de laatste decennia kan hij heel wat vertellen over wat er zich zoal achter de schermen afspeelde. En hoe het was om zo lang met zulke harige voeten rond te lopen.

Deze getalenteerde Amerikaanse acteur speelde onder andere ook Mikey in Steven Spielbergs cultfilm The Goonies (1985), protagonist Rudy in de gelijknamige film uit 1993, de door steroïden aangetaste Doug Whitmore in 50 First Dates (2004), Lynn McGill in 24 (2006), Frack in Dorothy and the Witches of Oz (2012) en Jim Kent in The Strain (2014).

Sean Astin probeerde er op 2 en 3 april 2016 ook al bij te zijn voor de gloednieuwe Spring Edition, maar helaas overleed zijn moeder, actrice Patty Duke, op 29 maart. Zijn plaats was toen uiteraard bij zijn familie. Maar nu zakt hij voor FACTS Oktober 2016 met twee keer zoveel enthousiasme af naar Flanders Expo, Gent.

FACTS kondigde eerder ook al acteurs Paul McGann, alias de achtste Doctor Who, en Nicholas Brendon, Xander Harris van Buffy: The Vampire Slayer, aan. FACTS laat op deze manier het startschot voor nog meer geweldige sterren luiden. 

Sean Astin, Paul McGann en Nicholas Brendon zullen op zaterdag 22 en zondag 23 oktober beschikbaar zijn voor panels, handtekeningensessies en fotoshoots.

 

Contacteer ons
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent