Sean Astin (Samwise Gamgee) komt naar FACTS!

Sean Astin kent u het best als Samwise Gamgee, de trouwe hobbit-compagnon van Frodo uit de originele The Lord of the Rings-filmtrilogie. Als hoofdrolspeler in een van de meest gevierde fantasyfilms van de laatste decennia kan hij heel wat vertellen over wat er zich zoal achter de schermen afspeelde. En hoe het was om zo lang met zulke harige voeten rond te lopen.

Deze getalenteerde Amerikaanse acteur speelde onder andere ook Mikey in Steven Spielbergs cultfilm The Goonies (1985), protagonist Rudy in de gelijknamige film uit 1993, de door steroïden aangetaste Doug Whitmore in 50 First Dates (2004), Lynn McGill in 24 (2006), Frack in Dorothy and the Witches of Oz (2012) en Jim Kent in The Strain (2014).

Sean Astin probeerde er op 2 en 3 april 2016 ook al bij te zijn voor de gloednieuwe Spring Edition, maar helaas overleed zijn moeder, actrice Patty Duke, op 29 maart. Zijn plaats was toen uiteraard bij zijn familie. Maar nu zakt hij voor FACTS Oktober 2016 met twee keer zoveel enthousiasme af naar Flanders Expo, Gent.

FACTS kondigde eerder ook al acteurs Paul McGann, alias de achtste Doctor Who, en Nicholas Brendon, Xander Harris van Buffy: The Vampire Slayer, aan. FACTS laat op deze manier het startschot voor nog meer geweldige sterren luiden. 

Sean Astin, Paul McGann en Nicholas Brendon zullen op zaterdag 22 en zondag 23 oktober beschikbaar zijn voor panels, handtekeningensessies en fotoshoots.

 

Anthony Audenaerd

Spokesperson

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be