Stargate-ster Christopher Judge 5e gast voor FACTS

De stem van Kratos komt naar Flanders Expo op 21-22 oktober

GENT – Het popcultuurfestival FACTS presenteert de vijfde naam in de gastenlijst: Stargate- en God of War-ster Christopher Judge! Deze Amerikaanse acteur vergezelt daarmee collega’s van onder meer Harry Potter, de DC-serie Arrow, Buffy: The Vampire Slayer en Pokémon in Flanders Expo op 21 en 22 oktober.

Het wordt opnieuw sterren spotten op FACTS, zonder telescoop of stijve nek, want in het jaar van hun 30e verjaardag weet de Gentse comic con opnieuw een resem internationale acteurs te strikken. Zo kan je op 21 en 22 oktober Arrow-hoofdrolspeler Stephen Amell, Brits acteur Mark Williams (vader Wemel in Harry Potter), Buffy-actrice Charisma Carpenter (Cordelia) en Pokémon-introlied-zanger Jason Paige tegen het lijf lopen in de stad van de Stroppendragers.

Christopher Judge en de andere acteurs staan op beide festivaldagen klaar voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en grote Q&A-shows op het podium. Grote fans kunnen met Arrow-acteur Stephen Amell zelfs een exclusieve, intieme Meet & Greet-sessie verzilveren.

Mee op de gastenlijst staan onder meer de twintigtal Amerikaanse en Europese artiesten van de Artist Alley, een resem experten voor interessante workshops, zo’n 250 geeky verkoopstanden en heel wat fanclubs en A-brands die unieke activiteiten met zich meebrengen.

FACTS hernieuwt deze editie zijn samenwerking met Spellenspektakel, het Nederlandse bordspellen-evenement dat nu een volledige hal zal innemen op dit popcultuurfestival. Met eenzelfde toegangsticket krijg je toegang tot beide evenementen, op dezelfde locatie.

Duik mee in geeky sferen op 21 en 22 oktober, in Flanders Expo Gent, voor de 30e verjaardag van FACTS. Tickets & info: www.facts.be/nl.

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event Director Heroes Belgium

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

[email protected]

www.facts.be