Stranger Things-acteur Joseph Quinn komt naar FACTS in Gent!

FACTS strikt Netflix-ster op 6 april in Flanders Expo

GENT – De Gentse comic con FACTS brengt op 6 april 2024 Stranger Things-acteur Joseph Quinn naar Flanders Expo, nu vooral populair door zijn rol als Eddie Munson in de voornoemde Netflix-serie en rijzende ster van Hollywood. Met toekomstige rollen in blockbusters als de MCU-film The Fantastic Four, A Quiet Place: Day One en de Ridley Scott-film Gladiator 2, zijn er dus genoeg redenen om enthousiast te worden van zijn passage in België.

In het vierde seizoen van de wereldwijde sci-fi-hitserie Stranger Things nam Amerikaans acteur Joseph Quinn de sprong naar het sterrendom met zijn rol van Eddie Munson. Ettelijke charismatische scènes en een epische gitaarsolo die zelfs Metallica wist te beroeren later, ligt Joseph Quinn in de bovenste lade bij menig sciencefiction-fan.

Die passage wekte ook bij Hollywood-producers de aandacht, met heel wat veelbelovende verschijningen als gevolg. ​ Recent werd aangekondigd dat hij in 2025 Johnny Storm/Human Torch zal vertolken in de MCU-film The Fantastic Four, en dat hij in 2024 meespeelt in John Krasinski’s A Quiet Place: Day One én in de vervolgfilm Gladiator 2 van Ridley Scott.

Eerder was hij onder meer ook te zien in Dickensian, Catherine The Great, Les Misérables en Howards End.

En nu komt hij dus naar FACTS, op zaterdag 6 april, in Flanders Expo Gent. Daar kunnen fans met hem op de foto, handtekeningen scoren in signeersessies en hem vragen stellen in grote vraag-en-antwoordshows. Voor meer details en prijslijsten, zie www.facts.be.

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event Director Heroes Belgium

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be