Superman mee op gastenlijst voor FACTS Spring 2023

Acteur Tyler Hoechlin (Superman & Lois / Teen Wolf) komt naar Gent.

Onder embargo tot 8 februari 2023 - 16u.

FACTS, de Belgische popcultuurconventie in Flanders Expo Gent, licht een nieuw tipje van de sluier op voor de gastenlijst van haar 30e verjaardag op 1 en 2 april. En dat tipje heeft verdacht veel weg van een superheldencape. Acteur Tyler Hoechlin, bekend als de Superman van DC's Arrowverse, met name in de Supergirl- en Superman & Lois-tv-series, komt samen met andere wereldsterren naar België.

Na Overwatch-stemactrice Lucie Pohl (Mercy) en Star Wars: Andor-ster Kyle Soller (Syril Karn), kondigt popcultuurfestival FACTS nu ook Amerikaans acteur Tyler Hoechlin aan. Die is niet alleen bekend als Superman in de DC-series Supergirl en Superman & Lois, maar ook als Derek Hale in Teen Wolf, Boyce Fox in Fifty Shades Freed, Martin Brewer in 7th Heaven, en voor vele andere wereldwijd bekende producties.

FACTS zegt nog meer beroemde acteurs te zullen bekendmaken via hun kanalen in de komende weken, maar eveneens grote artiesten uit de comic-wereld, verrassende activiteiten en experten voor panels.

Zo is op maandag Joëlle Jones ten tonele verschenen in de Artist Alley, de Amerikaanse artieste die onder meer kind aan huis is bij DC Comics voor onder meer reeksen als Batman, Catwoman en Supergirl, en bij Dark Horse voor haar eigen Lady Killer-serie. Wie dus een grote DC-acteur wil ontmoeten op FACTS, kan tegelijk ook naar huis gaan met een prachtige handgetekende schets van een vooraanstaande DC-artieste.

FACTS, Your Belgian Comic Con, viert zijn dertigste verjaardag in Flanders Expo Gent, op 1 en 2 april, 2023. Alle vernoemde acteurs zullen op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen, selfies en grote vraag-en-antwoordshows. Tickets & info: www.facts.be!

Anthony Audenaerd

Anthony Audenaerd

Event Director Heroes Belgium

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be