Sylvester McCoy komt naar FACTS!

Als de verpersoonlijking van de 7e Doctor Who in de populaire gelijknamige BBC-serie (1987-1989) en van Radagast the Brown in Peter Jacksons The Hobbit-trilogie (2012-2014), is Sylvester McCoy een ideaal pakket van sci-fi en fantasy voor FACTS. Beide rollen vertolkte hij met zoveel glans en bravoure dat de fans hem er nog steeds voor adoreren. FACTS heeft verder ook acteur Paul McGann te gast, de opvolger van McCoy in de serie Doctor Who.

Niet alleen zijn prestaties op het kleine scherm en het witte doek maken van Sylvester McCoy een interessante man. Voor deze welbespraakte heer acteur werd, was hij goed op weg om priester te worden en was hij bodyguard van The Rolling Stones.

Sylvester McCoy zal beschikbaar zijn voor Q&A’s, signeersessies en fotoshoots op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016, in Flanders Expo Gent.

Anthony Audenaerd

Spokesperson, FACTS

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be