Sylvester McCoy komt naar FACTS!

Als de verpersoonlijking van de 7e Doctor Who in de populaire gelijknamige BBC-serie (1987-1989) en van Radagast the Brown in Peter Jacksons The Hobbit-trilogie (2012-2014), is Sylvester McCoy een ideaal pakket van sci-fi en fantasy voor FACTS. Beide rollen vertolkte hij met zoveel glans en bravoure dat de fans hem er nog steeds voor adoreren. FACTS heeft verder ook acteur Paul McGann te gast, de opvolger van McCoy in de serie Doctor Who.

Niet alleen zijn prestaties op het kleine scherm en het witte doek maken van Sylvester McCoy een interessante man. Voor deze welbespraakte heer acteur werd, was hij goed op weg om priester te worden en was hij bodyguard van The Rolling Stones.

Sylvester McCoy zal beschikbaar zijn voor Q&A’s, signeersessies en fotoshoots op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016, in Flanders Expo Gent.

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Spokesperson, FACTS
Anthony Audenaerd Spokesperson, FACTS
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent