Tijd voor avontuur op FACTS!

Vanaf 28 september is het opnieuw Tijd voor Avontuur op Cartoon Network! In splinternieuwe afleveringen van het zesde seizoen maken Finn en Jake het geschifte Land van Ooo opnieuw onveilig, en ze doet samen met heel wat bekende gastacteurs. Zo passeert Lucy Lawless, beter bekend als Xena Warrior Princess, onder andere de revue!

Ter gelegenheid van deze nieuwe afleveringen zorgt Cartoon Network samen met FACTS voor een leuk extraatje! Al wie op zaterdag 26 september verkleed als een van de personages uit Adventure Time FACTS bezoekt, maakt kans op een exclusief prijzenpakket van de reeks! Meld je aan bij de Adventure Time – stand in de Cosplay ruimte en wie weet ga jij met een van de prijzen naar huis!

Anthony Audenaerd

Press and Communication Coordinator

Tim Desmet

Day One MPM

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is niet zomaar een conventie, het is een andere dimensie. FACTS is het grootste popcultuurevenement van de Benelux, dat het beste van de film-, tv-serie-, videogame- en superheldenwerelden te berde brengt, al diens aspecten spectaculair tot leven wekt en daarmee tienduizenden popcultuurfans verenigt.

Tweemaal per jaar meert het FACTS-vlaggenschip aan in Flanders Expo Gent, om er zijn rijkdom te presenteren in de vorm van wereldberoemde acteurs, internationale comicartiesten, duizenden fans verkleed als fictie-personages, 54.000 m² aan verrassende activiteiten en 250+ gespecialiseerde exposanten met merchandise en collector’s items.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft nu 30 jaar aan comic con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door ‘Heroes’, een Europees netwerk van 9 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over België, Nederland en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De FACTS-edities van 2024 vinden plaats op 6-7 april en 2-3 november, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series, moet het fenomeen FACTS op zijn bucket list zetten.

Copyright © 2024 FACTS. Alle rechten voorbehouden.

Neem contact op met

Maaltekouter 1 9051 Gent

+3292419211

info@facts.be

www.facts.be