Tijd voor avontuur op FACTS!

Vanaf 28 september is het opnieuw Tijd voor Avontuur op Cartoon Network! In splinternieuwe afleveringen van het zesde seizoen maken Finn en Jake het geschifte Land van Ooo opnieuw onveilig, en ze doet samen met heel wat bekende gastacteurs. Zo passeert Lucy Lawless, beter bekend als Xena Warrior Princess, onder andere de revue!

Ter gelegenheid van deze nieuwe afleveringen zorgt Cartoon Network samen met FACTS voor een leuk extraatje! Al wie op zaterdag 26 september verkleed als een van de personages uit Adventure Time FACTS bezoekt, maakt kans op een exclusief prijzenpakket van de reeks! Meld je aan bij de Adventure Time – stand in de Cosplay ruimte en wie weet ga jij met een van de prijzen naar huis!

Contacteer ons
Anthony Audenaerd Press and Communication Coordinator
Tim Desmet Day One MPM
Anthony Audenaerd Press and Communication Coordinator
Tim Desmet Day One MPM
Over FACTS

***MEDIA GALLERY***

FACTS, Your Belgian Comic Con, is het grootste popcultuurevenement van de Benelux waarbij films, series, games en superhelden tot leven komen. Flanders Expo wordt in 2019 in april en oktober omgetoverd tot een magisch spektakel met grote Hollywood-sterren, internationale artiesten, duizenden fans verkleed als fictieve figuren en genoeg verrassende activiteiten en shows om je een heel weekend zoet te houden.

FACTS bestaat al sinds 1993 en heeft meer dan 25 jaar aan Comic Con-ervaring op de teller staan. Daarbovenop wordt dit evenement geruggensteund door 'Heroes', een Europees netwerk van 11 soortgelijke popcultuurevenementen verspreid over Belgiƫ, Nederland, Spanje en Zweden. Het Belgische Made in Asia is bijvoorbeeld een van die verwante evenementen.

De volgende FACTS-editie vindt plaats op 19-20 oktober 2019, in Flanders Expo Gent. Wie ook maar een beetje fan is van fantasy, sciencefiction, comics, anime, cosplay, videogames, bordspellen, films en series moet FACTS met rood aankruisen in zijn agenda.

FACTS
Maaltekouter 1
9051 Gent